Dr. Tamasi József büntetőpere: Vádbeszéd és a vádlott vallomása – bizonyítani fogja Dr. Tamasi, hogy mindenkit megöltek

2023. szeptember 28. napján előkészítő ülést tartott a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság abban a büntetőperben, melyben Dr. Tamasi Józsefet a Btk. 337. § (2) bekezdésébe ütköző, különleges jogrend idején elkövetett rémhírterjesztéssel vádolja az ügyészség. Dr. Tamasi nem ismerte be a bűncselekmény elkövetését, nem mondott le a tárgyalás jogáról és bírói kérdésre a védekezése irányáról azt nyilatkozta, hogy bizonyítani fogja a ténykijelentései valódiságát, avagy többek közt azt is, hogy szerinte mindenkit megöltek, e sorok íróját, és olvasóit is.

Dr. Tamasi többek közt külföldi orvosokat kíván tanúként idézni. A védelem Tomasovszki László igazságügyi pszichológus-szakértőt kéri kirendelni. A pszichológus-szakértő többek közt a gyermekek oltásáról kellene szakvéleményt készítsen – mindezt úgy, hogy Tomasovszki nem infektológus-szakértő.

Rémhírterjesztés miatt vádat emeltek Dr. Tamasi József ellen, aki korábban megúszta a büntetőeljárást

Kérjük, iratkozzon fel a Szegyenpad.com
cikkértesítőjére:

SPAM-et azt nem, viszont a cikkeinket megjelenést követően azonnal küldjük!

8 Hozzászólások

 1. A „cikk” írójának üzenem, hogy jobban kellene informálódnia… Az én részvételem az eljárásban nyilvánvalóan, csak és kizárólag pszichológiai szakkérdésekben lehetséges.
  Tetszik érteni ugye? Legalábbis most már? Mielőtt tollat ragadott nem ártott volna tájékozódni, mert így nagyon átsüt a dilettantizmus… Attól, hogy valakinek van tolla, még nem biztos, hogy (újság)író, lehet veréb is kacsa is, stb.
  Üdvözlettel;
  Tomasovszki László

  • Tisztelt szakértő úr,

   Köszönjük szépen a hozzászólását. Milyen pszichológiai, igazságügyi pszichológus-szakértői vetülete van a vádlott kapcsán az Ön esetleges részvételének? Értsük úgy, hogy társ-szakértő bevonásával a vádlott elmeállapotát, beszámíthatóságát vizsgálja? Sajnos nem világos a kirendelési indítvány pontos célja, s tekintettel arra, hogy nyilatkozott, külön cikket kívánunk írni, ehhez kérnénk szakértő úr szíves segítségét – rendhagyó módon, ezúttal a nyilvánosság előtt. Illetve kérem szíveskedjen válaszolni arra is, hogy egyetért-e a vádlott azon ténykijelentésével, hogy háború zajlik és mindenkit megöltek (Önt is, e sorok íróját is) a covid-oltással? Érdekelne a félreértések elkerülése végett az is, hogy Dr. Pócs Alfréd úr – akivel Ön egy asztalhoz ült – azon kijelentéseivel egyetért-e, hogy az oltottak karján olyan kéziszerszámok maradnak fenn a „gráfen-oxid” mágneses hatása miatt, mint a lapát? Valamint elhangzott az is a kollégája által, hogy az 5G-vel aktiválják a „gráfen-oxidot”. Ezekkel a kijelentésekkel Ön egyetért?

   Várom szakértő úr megtisztelő válaszát!

   Tisztelettel,
   Antal Béla

   • Tisztelt Antal Béla Úr!

    Az első kérdésére nem tudok válaszolni, tekintettel arra, hogy a „kirendelési indítványt” nem ismerem.

    Egyetértek-e a vádlott azon ténykijelentésével, hogy háború zajlik és mindenkit megöltek (Önt is, e sorok íróját is) a covid-oltással?

    Nem tudom, hogy elhangzott-e ilyen „ténykijelentés” a vádlottól. Attól függetlenül azonban, hogy elhangzott-e vagy sem – természetesen, ilyen kijelentéssel – nem értek egyet. Elvégre Ön is „él”, meg, én is…

    A dr. Pócs Alfréddal kapcsolatos kérdéseire, azt tudom válaszolni, hogy az, hogy valakivel „egy asztalhoz ülünk”, nem jelenti a nézeteivel való feltétlen azonosulást, vagy az azzal való egyetértést.
    A grafén-oxidhoz nem értek, szerintem Ön többet tud róla. Mindenesetre, a saját szememmel láttam, amikor egy ember az egyik felkarjára (az oltottra) odahelyezett pénzérme ottmaradt. Azt, hogy ez „valós” jelenség volt-e vagy trükk, nem tudom megítélni. Mindenesetre a neten számos ilyen videó kering.
    Az 5G-ről ugyanezt tudom mondani; Nem értek hozzá, nem merültem el a témában. Erre vonatkozóan is számtalan videó, írás kering a neten. Azt, hogy ezek mennyire alátámasztottak, vagy „tudományosak” szintén nem tudom megítélni.

    Arra azonban felhívnám a figyelmét, tisztelettel, hogy véleményem szerint az újságíróknak, a médiának az alábbi kérdések boncolgatásával lenne érdemes foglalkozni:

    – Mi annak az oka, hogy Magyarország – a népességarányos Covid-nak tulajdonított elhalálozásban a harmadik helyen szerepel, mely kiugróan magas? Miért halt meg egy Covidos (eset) mintegy 6-szor nagyobb valószínűséggel Magyarországon, mint Ausztriában? Mi az oka, magyarázata annak, hogy Szerbiában, annak ellenére, hogy a Covid esetszám magasabb volt, mint Magyarországon – 30 ezerrel kevesebb Covid elhalálozás történt?

    -Mi a magyarázata annak, hogy hazánkban 2021-ben (ekkor már teljes gőzzel folyt az oltakozás), az elhalálozás, majd 20%-kal haladta meg a Covid előtti öt év elhalálozás átlagát?

    -Az Ön álláspontja szerint Orbán Viktor azon kijelentése, hogy: „Az oltásellenesek is rá fognak jönni, hogy vagy oltatják magukat, vagy meghalnak” helytálló-e, avagy esetlegesen ez is „rémhírterjesztés”?

    -Mi, az Ön álláspontja, arról a tényről (az Angol Statisztikai Hivatal adatai alapján), hogy a Covid-ban elhalálozottak 94%-a „fully vaccinated”, miközben a népességbeli arányuk ettől jóval elmarad (76% körüli)? Ez, esetleg „hipotetikusan” nem veti fel azt a lehetőséget, hogy a vakcinák, nemhogy nem védenek, hanem „horribile dictu” túlhalálozást indukálnak?

    -Mi az oka annak, hogy az extrapolált túlhalálozás a Földön 17 millió az oltások megjelenését követően (Rancourt), miközben Covidban 7 millióan sem haltak meg?
    A túlhalálozás, akár 20 millió is lehet a vakcina mellékhatások száma pedig akár 2,2 milliárd (Halligen)? Talán 3,5-szörös is a Covid-halálozásának (Kirsch)?

    Nos, szerintem az ilyen jellegű kérdésekre adandó egzakt válaszok jóval fontosabbak, mint az Ön által feszegetettek.

    Tisztelettel;
    Tomasovszki László

    • Tisztelt Tomasovszki úr,

     A vádirat része a vádlott azon – videóban elhangzott – ténykijelentése is, hogy mindenkit meg akarnak ölni:
     https://szegyenpad.com/wp-content/uploads/2023/09/vad1.png

     Márpedig a vádlottnak azt kell bizonyítania, hogy – többek közt – a mindenkit meg akartak ölni ténykijelentése valós, ugyanis a rémhírterjesztést csak valótlan tények híresztelésével lehet elkövetni. Továbbra sem világos, hogy mi lenne az Ön pszichológus-szakértői szerepe az ügyben.

     Személy szerint nem értek egyet a kormányzat számos, a coviddal kapcsolatos intézkedéseivel, azonban ezeket nem szándékos népirtásnak, mindenki megölési szándékának, hanem a felkészületlenségnek tudom be.

     Az Ön által megfogalmazott kérdések társadalmi vitára alkalmasak, ellentétben a dr. Tamasi és társai-féle meglehetősen neoprimitív kognitív szuterénségével.

     Nem vagyunk a covidra szakosodva, a kérdéseire nem tudok választ adni, szélesebb körű – többek közt sikeres közérdekű adatkérésekkel tucatjaival megtámogatott – oknyomozásra lenne szükség, és a coviddal kapcsolatos szakértő, valamint statisztikus bevonására. Nem értek egyet a miniszterelnök Ön által idézett szavaival, azt is primitívnek tartom.

     A Dr. Tamasi-féle rettegőket rendkívül károsnak tartom, többek közt neki és az Ön pártfőnökének – Gődénynek – köszönhető az, hogy miközben a társadalom java része elfelejtette a covidot a széles körű megölés/meghalás hiányában, százasával vannak olyan hozzászólások, hogy például egy öngyilkossági eset is az oltás következménye. Dögkeselyű módjára csapnak le minden halálhírre, legyen az akár baleseti is. Oltatlan társkeresőket hoznak létre, s olyan elmebajt is terjesztenek, hogy az oltottaktól nem vesznek vért, légvakcinázik chemtraillel Bill Gates – napestig sorolhatóak az előemberi megnyilvánulások. Természetesen mindegyikőjük ismeretségi körében csak oltottak haltak és halnak meg, a fodrász 100 vendégéből 70 meghalt, és oltott volt mindegyik.

     Ami még nagyobb probléma: már a kötelező gyermekkori oltások ellen is folyik a pogrom.

     A PAS kapcsán folytatott szakmai tevékenységét társadalmilag nagyságrendekkel hasznosabbnak tartom, mint ezekkel az emberekkel történő közéleti szereplését.

     Tisztelettel,
     Antal Béla

 2. Tisztelt Antal Béla Úr!

  Sajnos, a megnyilatkozásából (ismételten), arra lehet következtetni, hogy bizonyos alapvető dolgokkal Ön, nincs tisztában. Egymás mellett beszélünk el, ami teljesen meddő és parttalan, végnélküli levelezést eredményezhet csupán, de konszenzust nem. Az írása számos ténybeli „de facto”, mi több „de jure” – remélem, csak jóhiszemű „tévedést”, és nem szándékos ferdítést tartalmaz. A teljesség igénye nélkül néhány gyöngyszem ezekből:

  „ugyanis a rémhírterjesztést csak valótlan tények híresztelésével lehet elkövetni”
  Tényszerűen hamis állítás!!!

  BTK
  „337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

  A hatályos Btk.-hoz képest a „közveszély színhelyén” kitétel kétszeres megjelenítése a tényállásban egyértelművé teszi, hogy a rémhírterjesztés kizárólag akkor valósul meg, ha az a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére.

  A bűncselekmény csak nagy nyilvánosság előtt követhető el, amelynek fogalmát a Záró Rész határozza meg.

  A bűncselekmény elkövetője bárki lehet, aki a közveszély színhelyén jelen van. A bűncselekmény csak szándékosan követhető el.”

  Mint a törvényben szó szerint olvasható; „valós ténnyel” is el lehet követni a rémhírterjesztést!

  „Az Ön által megfogalmazott kérdések társadalmi vitára alkalmasak, ellentétben a dr. Tamasi és társai-féle meglehetősen neoprimitív kognitív szuterénségével.”

  Nem értem ezt a -számomra legalábbis- előítéletes prejudikatív, minősítő kijelentést. Őszintén sajnálnám, ha ezt Ön tényleg komolyan gondolná, mert az írásai alapján – Ön intelligens embernek imponál (amennyiben persze, valóban Ön írta azokat). Azt hiszem, Ön nem ismeri sem a Tamasi doktor, sem más „megkérdőjelező szkeptikusok” álláspontját, véleményét, a bizonyítékaikat, még kevésbé.

  Irigylem az optimizmusát (naivitását?):
  „nem szándékos népirtásnak, mindenki megölési szándékának, hanem a felkészületlenségnek tudom be”…
  Bizonyos súlyos bűncselekmények elkövetése (pl. emberölés), akkor is bűncselekmény, ha azt nem szándékosan, hanem pl. gondatlanságból követik el.

  És így tovább:
  „A Dr. Tamasi-féle rettegőket rendkívül károsnak tartom, többek közt neki és az Ön pártfőnökének – Gődénynek – köszönhető az, hogy miközben a társadalom java része elfelejtette a covidot a széles körű megölés/meghalás hiányában, százasával vannak olyan hozzászólások, hogy például egy öngyilkossági eset is az oltás következménye. Dögkeselyű módjára csapnak le minden halálhírre, legyen az akár baleseti is.”

  Sajnos, tényleg feleslegesen hivatkoztam az előzőekben a cikkekre, tanulmányokra, szerzők megnevezésével – Ön nem vette a fáradtságot ahhoz, hogy ezeknek utánanézzen. Ha, megtette volna, azt hiszem a „véleménye” az „ars poetikája” is „pálfordulna” – miképpen Saul a damaszkuszi úton…

  Nos, Tamasi doktor, éppen ellenkezőleg egyáltalán nem „retteg”, sőt az embereket is arra biztatja, hogy ne féljenek.

  Ismét súlyos ténybeli tévedés az Ön részéről, hogy Gődény doktor pártfőnök lett volna (NÉP), különösen az „én pártfőnököm”. Elárulom Önnek, hogy soha, semmilyen pártnak nem voltam tagja (és valószínűleg nem is leszek).

  Ismét (illetve, a már megszokott módon) súlyos ténybeli „tévedés” a folytatás is:
  „A Dr. Tamasi-féle rettegőket rendkívül károsnak tartom, többek közt neki és az Ön pártfőnökének – Gődénynek – köszönhető az, hogy miközben a társadalom java része elfelejtette a covidot a széles körű megölés/meghalás hiányában, százasával vannak olyan hozzászólások, hogy például egy öngyilkossági eset is az oltás következménye. Dögkeselyű módjára csapnak le minden halálhírre, legyen az akár baleseti is. ”

  Remélem, nem tőlem kell megtudnia, hogy bizony kiugró túlhalálozás (All Cause Mortality; Excess Deaths; Death Cause Unknown; Sudden Adult Death) van az oltások bevezetése óta, gyakorlatilag az egész világon – így hazánkban is. Nem terhelem a pontos adatokkal (ellenőrizhető pl. a KSH oldalán mellesleg), de a Covid előtti 5 év halálozásának átlaga 130 ezer körüli, a legnagyobb „felfelé” való kilengés 1,14%. Ezzel szemben 2021-ben, az „oltások évében” 155 ezer ember halt meg. Az eltérés kiemelkedően szignifikáns, majdnem 20%-kal magasabb a megelőző évek átlagához képest. A II. világháború óta nem haltak meg Magyarországon egy adott évben ilyen sokan.

  Az öngyilkossági cselekmények drámai módon emelkedtek ugyancsak. Ez szintén ténykérdés, és nem „vélemény”, avagy „naivisztikus vélekedés” kérdése (jó esetben)!

  A „dögkeselyű módjára lecsapás” – szinte nevetséges!!! Maga Müller Cecília mondta el, hogy a Covidban elhalálozottak szinte mindegyikének több súlyos háttérbetegsége volt. és mindössze 3 % az ami „tisztán” a Covid-nak tulajdonítható. A CDC hasonló adatokat közölt, csakúgy, mint a spanyol, olasz, stb. hatóságok.
  Ugyancsak Müller Cecília mondta el azt is, hogy bárkit, akinek valaha pozitív volt a tesztje, azt elhalálozása esetén „Covid-halottnak” sorolták be a valós haláloktól függetlenül… lásd: a közlekedési balesetben elhunytakat is.

  Nem célom, hogy Önnek oktatást (kioktatást főleg nem) tartsak, de ebből a megnyilatkozásából nyilvánvaló, hogy Ön még csak nem is hallott a shedding-jelenségről:
  „Oltatlan társkeresőket hoznak létre, s olyan elmebajt is terjesztenek, hogy az oltottaktól nem vesznek vért…”
  Hogy ez „elmebaj” ez az Ön egyéni véleménye „lehet”, de ettől még méltatlan és tudatlan felcímkézése valami olyannak, melyről (úgy tűnik) nincs valós ismerete.
  Ha, jól idézem az újságírás egyik aranyszabályát:
  „A hír szent, a vélemény szabad”. bár ezt Ön nyilván tőlem jobban kell tudja – avatott és képzett „szakmabeliként”…

  A kötelező gyermekoltásokról sincs (sajnos ismételten arra kell következtessek) – Önnek valós ismerete, egyébként nem írna ilyen „böszmeségeket”.

  Köszönöm, hogy méltatja a PAS-sal kapcsolatos tevékenységemet, de elárulom Önnek, hogy az Önhöz hasonló mentalitású „szakemberektől” és zsurnalisztáktól ugyanilyen „megalapozott és tudományos” elmarasztalásokat kapok, mint amilyenekkel Ön él.

  Remélem, azzal Ön is egyetért, hogy nem az a „feltétlen igazság”, melyet sokan hirdetnek, hisznek, vallanak. Ez idáig az emberiség, a „tudomány” fejlődése mindig a paradigmaváltásokon keresztül zajlott – és az soha nem ment könnyen és könnyedén.

  Summa summárum: A parttalan levelezés és frázispuffogtatás helyett személyes beszélgetést ajánlok Önnek, melynek során „érdemi vita” keretében tisztázhatók az eddigiek (és a továbbiak). Természetesen „tudományos” érvekkel és bizonyítékokkal, és nem „ex cathedra” vélekedéssel.
  Részemről egy élő podcast (a közösségi médiumukon) is lehetséges, sőt kívánatos lenne.
  Sajnálnám, ha nem élne ezzel a „kiváló és leleplező” lehetőséggel, hiszen, az mindent elmondana a nyílt elfogulatlan hozzáállásról, holott ez talán „újságíróknál” alapkövetelmény…
  Tehát?
  A telefonszámom, az egyeztetés céljából:
  06 30 475 6553

  Tisztelettel;
  Tomasovszki László

  • Tisztelt Tomasovszki úr,

   Ön indult a NÉP egyéni jelöltjeként a 2022-es választáson, a párt listavezetőjét rémhírterjesztés bűntette miatt jogerősen elítélték.
   https://vtr.valasztas.hu/ogy2022/jelolotek/3760771

   Nem kívánunk a coviddal foglalkozni, viszont ha és amennyiben kirendeli Önt a bíróság a védelem indítványának helyt adva (kétlem, hogy ez így lesz), a perben folytatott szakértői tevékenysége kapcsán mindenképpen meg fogjuk keresni. Engem személy szerint ez érdekel, mivel az igazságügyi pszichológus-szakértő tevékenység új, eddig nem ismert aspektusai fognak feltárulkozni, ha a bíró is így óhajtja.

   A barátai számos közéleti szerepléseit egyebekben videókból ismerve, soha egyikőjük sem mutatott be semmilyen ténybeli bizonyítékot az állításaik igazolására. Primitív lózungokat, OPNI-s kijelentések garmadáját láttam eddig. Ön volt az első, aki egy kanadai kutató tanulmányára hivatkozott, ez azonban nem fogja valószínűsíthetően befolyásolni azoknak a döntéshozóknak a véleményét, akik Önt kirendelik más ügyekben. Másképpen fogalmazva, a döntésének majd a különféle szerepléseinek eredményeképp Ön – mint igazságügyi szakértő – egyre inkább összefüggésbe hozható a rémhírterjesztőkkel, az 5G-vel aktiválják a „gráfen-oxidot” szellemi óriásokkal.

   A beszélgetés ezen részét lezártnak tekintem, köszönöm a tartalmas beszélgetést, a Tamasi-peren kívül nem kívánunk foglalkozni ezzel a témával.

   Köszönöm, hogy bár másodjára, de elkezdte alkalmazni a „Tisztelt” megszólítást, a bíróságon múlik, hogy fogunk-e találkozni.

   Tisztelettel,
   Antal Béla

Válasz írása

Your email address will not be published.


*