dr. Nagy Kornélia, a Budai Központi Kerületi Bíróság bírója Kugler Gyöngyi kávézacc-szakértéséről: nem kérte az anya hozzájárulását, a tartalmi-formai követelményeknek sem felelt meg

Kugler Gyöngyi a szepenvaljel.hu-n kínálja magát - kép: szepenvaljel.hu / szegyenpad.com

„Nem kérte az anya hozzájárulását, nem vette fel vele a kapcsolatot. Nem vette figyelembe azt, hogy a Kristóf koraszülött. Kérdései egyoldalúak, irányítottak voltak a bíróság álláspontja szerint. Amikor a gyerek nem akart valamire válaszolni, akkor többször, több irányból erőltette a kérdezést. Amikor terápiás beavatkozás nélkül tette volna meg ezt, meglehetősen érdekes az, amikor hat alkalommal vizsgálnak meg valakit, akkor az mégis hogy történhet meg terápiás beavatkozás nélkül. Az is megállapítható ebből a szakértői véleményből, hogy amikor az apával kapcsolatos kérdés van, mindig pozitív érzéssel próbál rákérdezni a szakértő. Amikor az anyával való kérdések esetén egyszer sem merül fel pozitív érzésű rákérdezés. Nincsen megbízási viszony, nincsen tényállás ami alapján ezt a szakértői vizsgálatot elkészítette. Nincsenek kérdések, hogy a szakértő minek a mentén kell neki vizsgálódnia, és egyébként ahogy mondtam, a tartalmi-formai követelményeknek sem felel meg és azt írja le ez a szakértő hat alkalom után, hogy erősen valószínűsíthetően az anyai nevelő klímával hozható összefüggésbe a gyermek személyiség-jegyei alapján. A bíróság pontosan ezek miatt amit kifejtett, ezt a szakértői véleményt, vagy ezt az okirati bizonyítékot elveti” – e szavakkal tette helyre a Budai Központi Kerületi Bíróság bírója, dr. Nagy Kornélia a kenőpénzes, kamera-mániás apa által felkért Kugler Gyöngyi pszichológus-szakértőt, aki mindösszesen 9 alkalommal vizsgálta a szakértői vizsgálatokkal gyötört gyermeket.

No Title

No Description

dr. Nagy Kornélia, a Budai Központi Kerületi Bíróság bírója Kugler Gyöngyi kávézacc-szakértéséről

„Nem kérte az anya hozzájárulását, nem vette fel vele a kapcsolatot. Nem vette figyelembe azt, hogy a Kristóf koraszülött. Kérdései egyoldalúak, irányítottak voltak a bíróság álláspontja szerint. Amikor a gyerek nem akart valamire válaszolni, akkor többször, több irányból erőltette a kérdezést.

Kérjük, iratkozzon fel a Szegyenpad.com
cikkértesítőjére:

SPAM-et azt nem, viszont a cikkeinket megjelenést követően azonnal küldjük!

Légy első hozzászóló

Válasz írása

Your email address will not be published.


*