Kugler Gyöngyi igazságügyi szakértő megbukott az Egri Törvényszéken is – hamisan vádolta az apát szexuális abúzussal

A szepenvaljel.hu szakemberét ezúttal az Egri Törvényszék mutatja be

Kugler Gyöngyi a szepenvaljel.hu-n kínálja magát - kép: szepenvaljel.hu / szegyenpad.com

Kugler Gyöngyi megbukott az Egri Törvényszék előtt is, olyan jól sikerült a hamis szakvélemény édesanya általi beszerzése, hogy végül édesapához (felpereshez) helyezte át a másodfokú bíróság a gyermeket. Alant nyilvánosságra hozzuk a bukott szakértő egri kalandjait, az Egri Törvényszék 1.Pf.20162/2017/14. sz. végzését. Kugler Gyöngyi eme ügyben is kávézaccból távszakértette az édesapát.

Alperes által felkért Kugler Gyöngyi klinikai szakpszichológus 2014. augusztus 31-én készített szakértői véleménye szerint a gyermek esetében felpereshez kapcsolódó korábbi fel nem dolgozott szexuális trauma állapítható meg. Erre hivatkozással alperes 2014 augusztusától kezdődően megtagadta a kapcsolattartás biztosítását. Felperes valamennyi alkalommal a kapcsolattartási idő kezdetére Budapestre utazott és bejelentést tett a rendőrségen. Zaklatás vétsége és szexuális kényszerítés bűntette miatt büntetőeljárás indult felperessel szemben.

A felperes vizsgálatát nélkülöző magánszakértői vélemény megállapításait teljes mértékben cáfolta az elsőfokú bíróság által kirendelt igazságügyi pszichológus szakértő szakvéleménye, valamint a kiskorú gyermek bíróság által történ meghallgatása, nem volt egyéb bizonyíték sem, amely azt alátámasztotta volna: a rendelkezésre álló bizonyítékokból sem a szexuális abúzusra, sem pedig arra nem lehetett következtetést levonni, hogy félelemérzete lenne a gyermeknek a felperes irányába.

[wonderplugin_pdf src="https://szegyenpad.com/docs/Kugler/Egri_Torvenyszek_Kugler_Gyongyi.pdf" width="100%" height="600px" style="border:0;"]

Kugler Gyöngyi igazságügyi szakértő megbukott a Gödöllői Járásbíróságon és a Budapest Környéki Törvényszéken is

Légy első hozzászóló

Válasz írása

Your email address will not be published.


*