Mester Csaba ügyvéd előemberi üvöltözése a Pesti Központi Kerületi Bíróságon

Ahol lószar van, veréb is van

A tornacipőben bíróságokon bohóckodó Mester Csaba ügyvéd ismét alakított, ezúttal a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Kugler Gyöngyi pszichológus-szakértő és társa elleni büntetőperben emberi mivoltából kivetkőzve üvöltözött azzal a hölggyel, akit bíróság 2021. február 2-án tanúként hallgatott meg.

A magánvádlók szerint Kugler Gyöngyi a 444.hu számára adott interjúban az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület alapítóiról azt állította, hogy gyermeküket szexuálisan abuzáló apukák, avagy a feljelentők a pszichológust aljas indokból vagy célból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségével vádolják. (Időközben jogerősen elmarasztalták Kuglert abban a polgári perben, melyet az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület indított ugyanezen tárgyban a gyűlölködő szakértő ellen.)

A bíróság 2021. február 2. napján három személyt hallgatott meg az ügyben, az aggályos szakvéleményeiről ismert Kugler Gyöngyit védő Mester Csaba öt percen keresztül üvöltözött a tanúval, végül eljáró bíró intette rendre a tornacipőben keménykedő ügyvédet. Az alábbiakban nyilvánosságra hozzuk Mester Csaba ügyvédi hivatást népszerűsítő előemberi üvöltözését, a tárgyalási hangfelvétel hangerejét csökkentenünk kellett a Mester-féle amigdala-bemutató miatt, végül eljáró bíró, dr. Somlósiné dr. Sógor Ildikó kéri meg ügyvéd urat a hangereje csökkentésére:

Mester Csaba védőügyvéd neoprimitív üvöltözése a PKKB-n

Mester Csaba védőügyvéd a hölgy tanúval üvöltözik Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2021. február 2-án megtartott tárgyaláson. A pedofil Kaletát is védő ügyvéd ezúttal a bukott pstichológus-szakértőt, Kugler Gyöngyit védi, végül eljáró bíró figyelmezteti.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság berkeiben és a bíróságokon aggályos szakértői véleményei kapcsán bukottá vált igazságügyi szakértőt, Kugler Gyöngyit – micsoda véletlenek – épp azon ügyvéd képviseli, aki Kaleta Gábor volt perui nagykövetet védte.

A pedofil nagykövet kimosdatása

Sehol fel nem tett kérdések a Kaleta Gábor szolgálati laptopján talált tizenkilencezer gyermekpornó-fotóval és -videóval kapcsolatban.

Kérjük, iratkozzon fel a Szegyenpad.com
cikkértesítőjére:

SPAM-et azt nem, viszont a cikkeinket megjelenést követően azonnal küldjük!

Légy első hozzászóló

Válasz írása

Your email address will not be published.


*