Modróczky György, a „szociálisan érzékeny”, alpári pszichológus-igazságügyi szakértő

Gyermekek sorsáról dönt - legyen szerencséje hozzá!

Bemutatkozik a szociálisan érzékeny Modróczky György igazságügyi pszichológus-szakértő - kép: Facebook-adatlap/Szegyenpad.com

Modróczky György klinikai szakpszichológus-igazságügyi szakértő nyilvános kérődzésére lettünk figyelmesek egyik hölgy olvasónk közérdekű bejelentése kapcsán.  Modróczky szerint az elhunyt Aradszky László egy nagy ripacs, Szulák Andrea „közelít az egybitesekhez”, Liptai Claudia volt férje alkoholista – bemutatkozik a munkáját „szociálisan érzékenyen kezelő”, közfeladatot ellátó szakértő úr.

Modróczky György szakértő úr a kegyeleti kérdéskörben így szocializálódott – a többek közt Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagi keresztjével, a Szenes Iván-díjjal, Miniszteri Elismerő Oklevéllel, Arany Hangjegy Életműdíjjal kitüntetett Aradszky László előadóművésznek tett oda óvatosan:

Illedelem vs. kegyelet Modróczky-módra, Zámbó Tiborné Ani észrevétele – kép: Facebook

Az eMeRTon-díjas, az év musical színésznőjeként (2012) ismert Szulák Andrea szerinte közelít az egybitesekhez:

Modróczky úr férfi szeme közel egybites – kép: Facebook

Az Igazságügyi Minisztérium által igazságügyi szakértőnek kinevezett, bíróságok és gyámhivatalok által 2009 óta szakértésekre felkért Modróczky György úr – mint alább olvasható – sugárban hány Liptai Claudiától, emellett fontosnak tartotta a műsorvezető előző urát alkoholistának nevezni:

Sugárban hányás, intelligencia-nívó – kép: Facebook

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Etikai Kódexét fejből ismerő Modróczky úr adatlapja, mely végzettségekhez nyilvánvalóan méltó:

Az Igazságügyi Minisztérium Szakértői Névjegyzéke – az IM minden bizonnyal büszke Modróczky Györgyre:

Végül, de nem utolsó sorban – Modróczky igazságügyi szakértő úr nyilvánosság elé tárt savas ph-jú gyomornedvét némiképp lúgosítja a honlapján írtak, miszerint „korábbi munkahelyeimből kifolyólag szociálisan érzékenyen kezelem a munkámat…”

Szerkesztőségünk közérdekű bejelentéssel megkeresi a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarát és az Igazságügyi Minisztériumot Modróczky úr nyilvánosan előadott sugárban hányásával kapcsolatosan, amint válasz érkezik, cikkünket frissítjük.

3 Hozzászólások

  1. Sajnos volt ,,szerencsém’’ ehhez a Fószerhez. Szakmaiságát egy nagy 0-nak tartom az emberségét még kevesebbre. Azt híresztelik róla, hogy részrehajló, apa ellenes. Ezt támassza alá az is, hogy korábbi munkahelyén Gyámhivatalban szocializálódott. A neten (facebookon) a megnyilvánulásai otrombák, megbotránkoztatóak. Szerintem, ha valaki a szakmabelijei közül megvizsgálná, vagy akár egy pszichiáter, akkor biztosan találna nála valamit. Én egy kutyasétáltatást sem bíznék rá!

  2. Igazságügyi szakértőként számomra megbukott! Abszolút Nő párti gyermek elhelyezés ügyben. Módszertanokra hivatkozik, ugyanakkor semmilyen módszertannak nem felel meg a véleménye, nem is követi a benne leírtakat, abszolút elfogult, és inkorrekt. Független szakértőként kapcsolatot tartott fenn a meghallgatottak közül az egyik féllel, és mindezt el is titkolta, tárgyaláson, mikor kiderült, mellébeszélt, majd mikor tényeket kellett volna közölni, nem válaszolt…
    Számomra hihetetlen, hogy még van engedélye….

  3. Teljesen részrehajló, apa ellenes ez a fószer. Nekem elmesélte, hogy azért, mert az elvált apák egyesületével áll vitában, utálja őket. A szakmaiságot teljesen mellőzi. Megdöbbentő, hogy még bírósági eljárásokban is kirendelik. Azonnal kérje a kizárását az ügyből, aki őt kapná.

Válasz írása

Your email address will not be published.


*