Oltáskritikus apa: Csak az orvosok a hibásak gyermeke haláláért, őt és feleségét woodoo babázzák a kritikusai

Silentium omnia bona continet, mala omnia loquacitas

L. Csaba a Budapest Környéki Törvényszéken - kép: Polcz Péter / szegyenpad.com

Tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés vádjával állt bíróság elé az oltáskritikus hazai közösség egykorivezéralakja, L. Csaba és felesége. A Btk. 160. § i) pontja szerint közölt vádat tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni a jogalkotó. A szülők nem ismerik el büntetőjogi felelősségüket, az édesapa szerint csak spirituális szempontbólmérlegelve követett el hibákat: megsérthetett embereket, indulatos volt. A házaspár álláspontja szerint törvénytelen a közölt emberölési vád, így a bírósági eljárásnak – a boszorkányüldözésnek – nincs helye.

Vádirati tényállás:

„A vádlottak házastársak. A házastársak kapcsolatára jellemző, hogy II. r. vádlott, a férje I. r. vádlott megkérdezése, jóváhagyása nélkül szinte semmilyen döntést nem hoz. A vádlottak első gyermeke a 2010. augusztus 5. napján született, a második gyermek, az ügy sértettje a 2012. november 12. napján született L. E., harmadik gyermekük pedig a 2013. november 21. napján született. II. r. L. A. R. vádlott egyik gyermekével való várandóság idején sem vette igénybe a védőnői szolgálatot, terhesgondozásra nem járt. II. r. vádlott 2012. október 9. napján szerződést kötött, hogy otthonszülés keretében egy kft. szolgáltatásait igénybe kívánja venni. A kft. a szükséges tájékoztatásokat szóban és írásban átadta a II. r. vádlottnak, de mindezekről a tájékoztatásokról az I. r. vádlottnak is tudomása volt. A szülésnél jelen volt az I. r. vádlott is. A sértett születését követően K vitamin profilaxist nem kapott, mely a vérzékenység megakadályozására hivatott. Ezt a vitamint egészségügyi intézményben történt szülést követően beadják az újszülöttnek. A gyermeket az előírásoknak megfelelően újszülött-gyógyász megvizsgálta és tájékoztatta a szülőket a K és D vitamin adásával kapcsolatos teendőkről, a kötelező szűrővizsgálatról és a kötelező BCG oltásról. Az anyagcsere szűrővizsgálathoz a vért az újszülött-gyógyász le akarta venni, azonban ezt a szülők írásban elutasították. K vitamint a szülést követően második alkalommal, egyhetes korban kellett volna kapni a gyermeknek, azonban ekkor sem kapott.

A vádlottak egyetlen alkalommal, 2012. december 4-én voltak gyermekorvosnál, aki 1 ampulla K vitamint adott a sértettnek és felírt a gyermek részére 5 hónapra elegendő 2 mg-os konakiont és 20000 NE/ml vigantolt. Mindkét vitamin vényköteles. A gyermekorvos is kioktatta a szülőket a K vitamin adásának szükségességéről és a K vitamin hiányának következményeiről. A K vitamin beadása a szülők kötelessége lett volna. A szülők sem a K vitamint, sem a D vitamint nem váltották ki, így a gyermek nem is kapott egyik vitaminból sem. Ezt követően a gyermek 2013. január 1-én történő kórházba szállításáig egészségügyi ellátást nem vettek igénybe a sértettel kapcsolatban. 2012 decemberében a vádlottak lakhelyén fűtési problémák voltak, ezért rokonokhoz és ismerősökhöz fordultak, hogy fogadják be őket és gyermekeiket hosszabb időre. 2013. január 1. napján L. E. sértett gyakran sírt, enni nem akart. 17 óra körüli időben a csecsemő sértett sugárban hányt. A sértettet a vendéglátó orvoshoz akarta vitetni, ezért felhívta 17 óra 31 perckor I. r. vádlottat, aki közölte, hogy nem vihetik orvoshoz a gyermeket. A gyermek rövidesen ismét sugárban hányt, bőrének színe megváltozott. Az első mentőautó hívására 21 óra 39 perckor került sor, ami 22 óra 12 perckor érkezett a helyszínre, azonban perceken belül az esetkocsi is megérkezett. Mindkét vádlott magatartásával kifejezetten akadályozta a sértett helyszíni ellátását, a mentő személyzetével kiabáltak, vádaskodtak, csak többszöri felszólításra tett le arról II. r. vádlott, hogy beszálljon a mentőautóba, ahol a sértettet vizsgálták és tiltakoztak a gyermek orvosi ellátása, illetve a gyermek mentővel történő elszállítása miatt.

A sértettet a mentők 23 óra 24 perckor a SOTE I. sz. gyermekgyógyászati klinikájának átadták, ahol gondos kórházi kezelést követően 2013. január 8. napján elhunyt”.

Előzmény: L. Csaba a gyermeke halálát követően az egyik hazai internetes televíziónak adott interjút. Megölték a kisfiamat. Elrabolták és megölték. Kivégezték. Brutálisan. És úgy, hogy semmi jogi következmény nem lehet rájuk nézve. Sőt, még talán próbálják a felelősséget ránk tolni”. Az édesapa szerint az újszülött szerveire pályáztak az orvosok, ezért halt meg”. A közel 50 perces interjú alább hallható:

Az interjú megjelenését követően a házaspárt és gyermeküket Érden vendégül látó Cs. Zoltán a televízió főszerkesztőjéhez fordult L. Csaba nyilatkozatai kapcsán. A főszerkesztőhöz címzett levelét publikálta Facebook-oldalán:

Tisztelt J. István úr!

Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet az Ön által L. Csabával készített „Kinek mennyit ér egy gyermek élete” című interjújára.

Megnéztem és levegőhöz nem jutottam ennyi hazugság hallatán.

Arra a hírre, hogy L. Csaba képviselőként jelöltette magát, mint „Felelősségteljes Szülő”végképp felháborodtam. A riport és az előbbi jelmondat eszembe juttatta Endre kisfia halálának körülményeit.

Azóta minden nyilvános fórumon igyekszik bebizonyítani, az orvosok, mentősök, rendőrök, gyámhatóság bűnszövetkezeti (szervkereskedelem) felelősségét. Mindenkinek a felelősségéről beszél, csak a sajátjáról hallgat mélyen. Olyan tényeket tár a nyilvánosság elé, amelynek a fele sem igaz és olyanokról nem beszél, amelyek az Ő felelősségére vonatkoznának. Próbál az emberek hiszékenységére hatni hazugságokkal. Végül is egy politikusnak ez nagy erénye.

Ennyi bevezető után leírnám az események hiteles történetét, a gyermek korházba szállításáig.

Ezt azért tudom megtenni, mert az én házamban vendégeskedtek, és tőlünk vitte el a rohamkocsi a picit. Állítása szerint mi romlott ételt adtunk a feleségének. Ha így is lett volna, akkor a felesége lett volna rosszul és nem a gyerek kapott volna agyvérzést pár óra múlva. Engedje meg, hogy magamról annyit írjak, hogy 62 éves vagyok és 13 éve vegetáriánus. Orvoshoz ha lehet csak végső esetben fordulok. Ilyen a jogosítvány, sportorvos, és ha egy sérülést össze kell foltozni rajtam, vagy törött csontomat helyre kell rakni.

Nos ezek után 2013.01.01. nap eseményei:

2012. december 31.-én egy szilveszteri rendezvényen vettünk részt, ahol ott volt Csaba és családja és még száz ember (egy felelősségteljes szülő így gondoskodik gyermeke pihenéséről). Megkértek minket, hogy pár napot Ada és a két gyermekük nálunk tölthessen, mert otthonukban rossz a fűtés, és amíg a Csaba azt megjavítja és kitakarít (már előtte való tél végén nem működött jól) a két gyerek legyen normális körülmények között. Megmondtuk nekik, csak az elsejét tudjuk vállalni, mert másnap már dolgozunk, és nem leszünk otthon. Ők 22,00 óra után mentek el a rendezvényről.

Csaba el is hozta a családját 1.-én délelőtt. A feleségem látta, hogy Ada fáradt és felajánlotta neki többször is a nap folyamán, hogy pihenjen a picivel a hálószobában. Ezt nem vette igénybe. Délután én és a feleségem három órakor elmentünk otthonról egy meghívásnak eleget tenni. Amíg távol voltunk egy hölgy, közös ismerősünk jött a Csaba kérésére, hogy ne legyen egyedül a családja. Hat óra körül értünk haza. Azzal fogadtak, hogy valami nagy baj van a gyerekkel, többször sugárban hányt. Már nem szopik. A feleségem odament a babához , fölé hajolt és ebben a pillanatban Őt is lehányta. A hányadék véres volt. Mondtuk, hogy ide orvost kell hívni. Ekkor kiderült, hogy a fiam már felhívta az ügyeletet, de Ada nem engedte kihívni az orvosokat, mert erről csak a férje dönthet. Közös ismerősünk már az első hányás után felhívta a Csabát, hogy baj van, de Ő azzal a megjegyzéssel, hogy ezzel a gyerekkel mindig baj volt nem jött. A többszöri hányás után Ada újra felhívta a férjét és követelte, hogy jöjjön, mert baj van. Egy óra múlva ért oda ( Diósd-ról Érdre).

Mindenki azt remélte, hogy megoldja a problémát. Hát nem így történt. Még órákig nem engedte, hogy kihívjuk az ügyeletet. Csak akkor volt hajlandó engedni, amikor a felesége sírva követelte, hogy tegyünk valamit, mert a picinek fennakadt, kifordult, és megdagadt a szeme, lefittyedt az ajka.

Az agresszív Ursulának beállított ügyeletes doktornő (160 cm magas és 60 kg), negyedórán belül ott volt. A dohányzóasztalra plédet és lepedőt terítettünk és ott kezdte vizsgálni a picit. Nem nyomkodta a fejét, mint ahogy azt az édesapa előadta. Úgy bánt a gyerekkel, 30 éves tapasztalattal a háta mögött, ahogy egy hat hetes gyermekkel kell.

Az első kérdése az volt a vizsgálat után, hogy a gyerek kapott-e K vitamint (Ön mint tájékozott riporter biztosan tudja, hogy milyen szerepet játszik). A Csaba válasza „nem” volt, Ezért a doktornő úgy döntött, hogy a gyereknek infúzióra van szüksége. Mivel az infúzió hideg volt meg akarta melegíttetni mikróban. Na ekkor kezdődött a Csaba műsora, amely a továbbiakban csak fokozódott. Elkezdett üvölteni, hogy mikróban nem engedi. Megjegyzem ebben egyetértettem vele. Végül forró vízben történ a melegítés. Ezután a doktornő be akarta kötni az infúziót a gyerek fejbőre alá egy érbe. Amint az apuka meglátta a szándékot, újra üvöltve tiltotta meg ( Mit képzel fejbe szúrja a gyerekemet? Ki akarja nyírni?). Ezután akármit akart csinálni a doktornő, üvöltve kötött belé. Ezek után mondta az ügyeletes, hogyha nem hagyja ellátni a gyereket írja alá a nyilatkozatot. Miközben a nyilatkozattal foglalkoztak a gyerek rosszabbul lett. Az édesanya sírva követelte, hogy tegyünk valamit. Ezután az ügyeletes kihívta a gyermekmentőt. Negyedórán belül ott voltak. A kiérkező orvos ránézett a gyerekre és azonnal hívta a rohamkocsit. Fél óra múlva ott voltak. Egy idősebb doktornő megnézte a gyereket, nem kérdezett semmit, bebugyolálta a plédbe és kivitte a rohamkocsiba. A Csaba be akart menni a mentőbe, de tudtára adták, hogy amíg a gyereket nem stabilizálják, addig oda senki nem mehet. Az apuka üvöltött az utcán, hogy kínozzák, kinyírják a gyerekét. A mentő ajtajánál ugrálva igyekezett fényképeket készíteni a mobiljával. Utána nyakába vette a feleségét, hogy belásson a mentőbe. Amikor indulni lehetett, kiszóltak, hogy az édesanya üljön be és menjen velük. Közölték, hogy melyik kórházba viszik a picit.

A Csaba autójával én is bementem a kórházba. Mire mi beértünk a gyereket már az intenzíven próbálták megmenteni. Csaba ott is folytatta az üvöltözést a korábbi vádjait hangoztatva. A viselkedése miatt oda kellet hívni a biztonsági őrt. Egy idő után megelégeltem a minősíthetetlen viselkedését. Megmondtam neki, hogy Te barom azokat szidod akik a gyereked életéért küzdenek? Ezután kb. éjfélkor otthagytam Őket mert már elegem lett ebből a műsorból.

Amikor rendőrségi ügy lett az esetből a feleségemet tanúként hallgatták ki.

A felelősségteljes szülőként képviselőnek induló L. Csaba arra próbálta rávenni a feleségemet, mondja azt a tanúvallomásában, hogy amikor a gyereket elvitte a mentő, semmi baja nem volt. Tehát hamis tanúzásra bíztatta. Amikor ezt visszautasította, nyilvánosság előtt üvöltözött, vele.

Tisztelettel!
Cs. Zoltán

A 2018. március 22. napján megtartott második nyilvános tárgyaláson a bíróság folytatta az édesapa meghallgatását. A tárgyalás megkezdésekor a vádlott-édesapa közölte: csak a Civil Multimédia nevű televíziónak engedélyezi azt, hogy róla és feleségéről felismerhető kép-hang- és videofelvétel készüljön. Eljáró bíró figyelmeztette, más sajtóorgánumok átvehetik a felvételeket. I. r. vádlott közel hét órán keresztül beszélt.

Érdre kiérkező ügyeletes doktornő, és a mentősök

Mikrózott infúzió: majdnem olyan, mintha a kisbabát tennénk bele a mikróba

„Az ügyeletes doktornő megérkezett. Elővette a táskájából az infúziót, elment kezet mosni. Megdöbbentem azon, hogy a mikróban kívánja az infúziót megmelegíteni. Mondtam, az majdnem olyan, mintha a kisbabát tennénk bele a mikróba. Ez egy folyadék, hát az felveszi a mikrohullámú rezgést és az ahogy bekötik a kisbabának, ez nagyon káros. Nem volt akkor olyan rossz állapotban Endre baba. Cs.né [a vendéglátójuk – szerk.] hozott forró vizet, és abban melegítettük az infúziót”…

Kép: szegyenpad.com

BCG-oltás hiánya – L. Csaba az államtitkár urat meggyőzte a vakcina-cseréről

„Amikor látta, hogy nincs BCG-oltás a gyermek vállán, akkor elkezdett felelőtlen szülőknek nevezni bennünket. A BCG-oltásról 1979 óta hivatalosan, tudományosan bebizonyosodott, hogy nem véd, és rengeteg olyan káros mellékhatása van, ami az egész életén keresztül elkíséri az oltottakat. Tudomásom volt arról, hogy 2012. júliusától a magyar állam egy magyarországi forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkező, bolgár vakcinával oltja az újszülötteket. Ennek a vakcinának a mai napig nincs magyarországi forgalomba hozatali engedélye, nemrég cserélték le egy lengyel vakcinára, államtitkár úrral beszéltem és említettem neki ezt a problémát, és ez után gyorsan váltottak”.

Diszkomfort-érzet hiánya miatti rosszullét – kisbaba fejét provokáló orvos

I. r. vádlott korábbi tanácsai a „pecsételős” orvosok vonatkozásában – kép: OÉSZ

„Kialakult egy vita köztünk a doktornővel, a BCG-oltás hiánya miatt biztos agyhártya-gyulladása van a picinek. Nem mérte meg a lázát, csak annyit mondott, nagyon gyorsan elszaporodnak a vírusok, baktériumok… Egyfajta diszkomfort-érzete van a picinek, és ebből fakad ez az egész rosszullét. A doktornő elkezdte a kicsi fejét nyomkodni, és akkor mind a ketten megdöbbentünk a feleségemmel: bocsánat, mit csinál? Hát ő vénát keres! A karjába kösse be! Mi szerettük volna, ha beköti az infúziót, de természetesen a karjába. Nem gondoltunk arra, hogy agyvérzést lehet kapni attól, hogy a kisbabának a fejét provokálja egy orvos. Éreztem, hogy veszélyes a kisfiam számára az, amit ez a doktornő csinál. Nem mondom azt, hogy szándékosan csinálta, de bocsánat a hasonlatért, mint amikor az elefánt a porcelán boltban – nem volt meg az az érzéke, az a képessége, hogy úgy nyúljon a kicsinkhez, ahogy az én megítélésem, érzésem szerint biztonságos. Ebből kifolyólag egy feszültség volt köztünk…”

Szétdurrantott fejvéna – L. Csaba szerint nem volt megfelelő felszerelése a kiszálló gyermekorvosi ügyeletnek

„Szétdurrantotta a doktornő két fejvénáját Endre babának, és azután közölte, hogy túl kicsi a vénája. Nem ám a tű túl nagy, hanem a vénája túl kicsi. Azt hiszem, kimondható: nem volt megfelelő felszerelése a kiszálló gyermekorvosi ügyeletnek. Ennek ellenére egy nagyobb méretű tűvel megpróbálta bekötni a fejvénába az infúziót, nem is egyszer, hanem kétszer is. Tehát nem okult abból, hogy az első vénát szétdurrantotta. A második fejvéna szétdurrantását követően derült ki számunkra az, hogy nincs megfelelő felszerelése. Természetes, hogy egy szülő egy ilyen helyzetben feszült, ingerült és én nagyon szégyenlem magam, hogy ingerült voltam, de ez nem emberölés, ez nem akadályozás…”

L. Csaba kirendelt védőjével konzultál – kép: szegyenpad.com

L. Csaba belejavított az orvosi dokumentációba – rendőrséggel, gyámhatósággal „fenyegetőző” ügyeletes orvos

„Az egészségügyi törvényben előírt önrendelkezési jogra való hivatkozással, köszönjük szépen, nincs tovább bizalmunk Önben, legyen szíves távozzon, mi akkor bevisszük a kórházba. Miután mondtam, hogy saját felelősségre mi bevisszük, akkor mondta, hogy jó, leadminisztrálja – kitöltette ezt az ambuláns beutalót, amit azzal kezdett, hogy egész nap hányt. Megírta az egészet, és adta oda, hogy írjam alá. Nem tudtam elolvasni, mert annyira olvashatatlan írással volt írva, ő felolvasta és rögtön áthúztam, mert hogy nem hányt egész nap. Este fél hatkor kezdett el hányni, akkor hogyan írhatja, hogy egész nap hányt? Akkor elkezdett kiabálni: hogy képzelem, hogy egy orvosnak az írásába belejavítok? Bocsánat, az egészségügyi dokumentációt a valóságnak megfelelően illik rögzíteni… Ahelyett, hogy odaadta volna a beutalót, hogy induljunk, ahelyett mondta, hogy ő akkor most kihívja a rendőrséget, a gyámhatóságot, és elveteti tőlünk a kisbabánkat, és soha többet nem fogjuk visszakapni. Akik ott voltak, Cs.-ék, metakommunikációban abszolút mellé álltak, gyakorlatilag a feleségemmel kisebbségben maradtunk a saját kisbabánkkal való döntésben…”

Fasiszta ellátórendszer vs. vélemény az agárdi éhenhalt kisfiú gyermek-háziorvosáról, akit később L. Csaba is felkért – kép: OÉSZ

A mentőt sikertelenül kihívó orvos: égi jel!

„A doktornő elkezdte hívni a mentőt, nem sikerölt neki. Ez nagyon furcsa, rajtam kívül erre nem emlékszik senki sem. Körülbelül 10 percen keresztül hiába próbálkoztak. A sofőr is próbálta már a saját telefonján, aztán a végén Cs. M. is próbálta a vonalas telefonon. Mondtam is, hogy bocsánat, ez egy égi jel, akkor talán mégis az kéne, hogy mi vigyük be. Nem, nem! Tétováztunk. Enged akkor most, hogy vigyük, vagy most akkor így terrorizálva vagyunk? És akkor bejött a sofőr, úton van a mentő. És akkor hoz kis tűt, és be lesz kötve az infúzió. Vártunk, vártunk, vártunk – hát persze, feszült voltam, és folytatódott ez a vita a BCG-oltás körül. Nagyon-nagyon sokára érkezett meg az első mentőautó. Nagyon szimpatikus volt a mentőorvos. Megszúrta, a lábán vért vett, megnézte a vércukor-értéket, azt mondta, egy kicsit magas – de olyan nagy baj nincsen, de ki fog száradni. Mutatta a doktornő, hogy neki ilyen tűje van, van-e nekik kisebb? Nincs, ők felnőtt mentősök, nem tartanak ennél kisebbet. Tudna valamit csinálni? Nem, ő nem tud, nincs megfelelő felszerelése. És akkor a doktornő felvetette: hívjuk ki a gyermekmentőt, igaz csak egy van az országban, nekik biztos van tűjük. Én megdöbbentem: ha egy darab van az országban, akkor az lehet Békéscsabán van. Itt várunk két órát egy tűre? Ezt ők úgy értelmezték, hogy nem akarjuk, mentő vigye el a kicsit…

Azt, hogy Endre baba milyen állapotban volt, nem tudtam figyelemmel kísérni, a doktornő, akárhányszor oda néztem, elkezdte nyomkodni a fejét. Apuka, apuka, nincs vénája – erről akart győzködni. Hagyjon már békén! A doktornő sem azt nem engedte meg, hogy a feleségem megszoptassa, sem azt, hogy megpróbáljuk megitatni. Már jócskán kiszáradt állapotban volt ekkor…”

dr. Holdampf Gusztáv, a Budapest Környéki Törvényszék büntetőbírója – kép: szegyenpad.com
01000001 00100000 01100010 01101001 01110010 01101111 00100000 01100111 01111001 01101001 01101011 01100101 01101101 01100010 01100101 01110010 00111111

Áldás van ezen a történésen?

A HPV vírus Facebookon is terjed? – kép: OÉSZ

„Megpróbáltam a feleségem felemelni [a mentőautóba betekintés céljából – szerk.]. Kijött Cs. Zoltán, Csabikám, mit balhézol? Gyere már segíts Adát felemelni, nem bírom egyedül. Mit akarsz, miért nem bízol?

Ő az egészet úgy élte meg, hogy mi tulajdonképpen nem bízunk a jóistenben, hogy jó kezekbe kerül a gyermekünk, hogy áldás van ezen a történésen. Cs. Zoltán kicsavarta a kezemből a telefont, elvette. Engem gyakorlatilag megfogott, és elvitt onnan…

Döbbenettel olvastam a mentősök későbbi, második vagy harmadik tanúvallomásában, hogy mi ütöttük, rúgtuk a mentőautót – ez abszurdum”.

Csak L. Csabának volt fogalma arról, mi történik – ha a mentő viszi be a gyermeket, abból baj lesz!

„Fel volt túrva az utca. Ahogy megfordultam, furcsán mozgott a mentőautó. Egy borzalmas érzést éreztem. Egy olyan fájdalmat, mintha kiszakadt volna belőlem valami. Ez a szomorúság, hogy úristen! Endre baba! Egyszerűen az a helyzet, hogy az ember érez, átél valamit, és a környezetének fogalma sincs róla, hogy mi történik valójában – egy egész más filmet lát maga előtt. Ő abban él, hogy bízni kell. Ez az ő filmje, az enyém meg, hogy nekünk kell bevinni, mert ha a mentő viszi be, abból baj lesz”.

Tárgyalási hangfelvételek a kórházban történtekről

L. Csaba szerint a kórházban zsarolták, kényszerítették a rendőrök – a szülői felügyeleti jogának azonnali elvételével fenyegetőztek:

Mesterséges kóma, lélegeztető gép, a L. Csaba szerint szervkoordinációs iroda kérte a műtéteket:

Az orvosok kommunikáltak a szervkoordinációs irodával, a szülők nem járultak hozzá a boncoláshoz, elfogult orvosok, Csaba felesége érzelmileg összeomlik:

Baleset a mentőautóban, leszedálták, kómába kábították a gyermeket, működtek a meridiánjai, Mile doktornő sem hitt a szemének, az állam számára pótolták a veszteséget a harmadik gyermekükkel:

Szerk. megjegyzése: a gyermekmentő kátyuba hajtása, és/vagy hirtelen fékezése miatt a gyermek beverte a fejét állítást kategorikusan cáfolta egy, a neve elhallgatását kérő forrásunk. A szakember telefonon közölte: a mentőautó oldalra borulása – kisebb közlekedési baleset – esetén sem sérül az ellátásra szoruló gyermek a speciális gyermek-hordágy több pontos rögzítési módja miatt. A gyermek-hordágy fejmagasságban sem rendelkezik sérülésre alkalmas kerettel.

Tárgyalási hangfelvétel: L. Csaba nyilatkozatai a K-vitamin-profilaxisról

Nem okoztunk életveszélyt a gyermekünknek, 2011-től van K-vitamin-profilaxis előírva az orvosoknak? A doktor úr szándékos emberölés kísérletet hajtotta végre, és ezzel vádolható. A kórházon kívül született gyermekeknek nincs előírva K-vitamin-profilaxis:

Szerk. megjegyzése: a gyermek születésekor a 2008-as szabályzás volt érvényben. Az Egészségügyi Minisztérium szakmai protokollja – Egészséges újszülöttek ellátása szülőszobán és a gyermekágy ideje alatt c. dokumentuma letölthető innen. A dokumentumot a get-metadata.com szerint 2007:07:24 10:12:46-kor készítette Tulassay Tivadar:

A Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégium 2008-as K-VITAMIN-PROFILAXIS c. dokumentuma innen tölthető le. A dokumentumot a get-metadata.com szerint 2007:12:02 17:17:05-kor készítették.

KONAKION vényköteles gyógyszer (felírásának, illetve kiváltásának nyoma kell legyen a OEP rendszerében – az OEP 15 évre visszamenőleg tárolja az adatokat), ugyanakkor lehetséges [idegrendszeri] mellékhatással bír intravénás adagolás terén. Egyéb összetevői: glikokolsav, nátrium-hidroxid, lecitin, sósav és injekcióhoz való víz, nitrogén.

Túladagolták az altatószert? Az eljárás megszüntetését kérte az édesapa, spirituális szempontból mérlegelve követett el hibákat, a szándékos emberölésért felelés boszorkányüldözés:

Tárgyalási hangfelvételek: ügyész nyilatkozata a törvényes vádról, védőügyvédek viszontválaszai

Ügyész:

Védőügyvédek viszontválaszai az ügyész nyilatkozatára – legfeljebb kiskorú veszélyeztetésének felel meg a cselekmény:

A bíróság a vádat törvényesnek találta, a büntetőeljárást nem szüntette meg. A tanácsvezető bíró szerint a tárgyalás további szakaszában is vizsgálja majd a bíróság a törvényes vád meglétét abban az esetben, ha új körülmény merülne fel.

Tárgyalási hangfelvételek: L. Csaba szerint hosszú évek óta lejáratják, a tárgyalóban ülő hallgatóság egyes tagjai woodoo babát készítettek, s ezen körülmények miatt nincsenek koncert-meghívásaik:

Az ebédszünetet követően a bíróság több mint három órán keresztül folytatta az édesapa meghallgatását. L. Csaba bírói kérdésre válaszul előadta, hogy a gyermekét nem látta hányni; nem észlelte miután Érdre érkezett, hogy a kisfia rosszul van – csak sápadt, nyűgös volt. Arra gondolt, hogy a gyermeknek hiányzik az apja, s emiatt, valamint a környezeti körülmények, tényezők végett nyűgös. Érdre érkezését követően a gyermek megnyugodott, s rögtön elkezdett szopizni – ekkor tudta, minden rendben lesz. Telefonon felajánlotta a segítségét egy távgyógyász is, aki lelki okokat vélt felfedezni. Az orvosi ügyelet kihívását a vendéglátójuk, Cs. Zoltán erőltette, követelte.

Tanácsvezető bíró a vádlott elé tárja a gyermekről kórházban készült fotófelvételeket. A tanácsvezető bíró nem lát külsérelmi nyomokat a gyermek fején – kép: szegyenpad.com

A bíróság tisztázta továbbá az otthonszülésnek helyet adó szegedi meditációs központban történteket: L. Csaba szerint a szülész-orvos nem adott K-vitamint a gyermeknek, és nem hívta fel a figyelmét a vitamin fontosságára. A nyomozati szakban tett gyanúsítotti vallomásokban felfedezni vélt ellentmondásokat tisztázta a tanácsvezető bíró, így a vádlott-házaspár kihallgatását a bíróság befejezte. A soron következő, 2018. június 6-án és június 8. napján esedékes nyilvános tárgyalásokon a bíróság tanúk meghallgatásával folytatja az eljárást.

Folytatjuk…

Kérjük, iratkozzon fel a Szegyenpad.com
cikkértesítőjére:

SPAM-et azt nem, viszont a cikkeinket megjelenést követően azonnal küldjük!

4 Hozzászólások

 1. Az idézet pontosabban:
  „Megölted a kisfiadat, elraboltad a társadalomtól, kivégezted!”
  Egyel több ok, hogy az ilyen tard idiótáknak (…) kelljen valamiféle vizsga gyerekvállalás előtt..

 2. Kedves L. Csaba! Mindenképp keress valami homeopátiás szert rektális panaszokra, mert a sitten szükséged lesz rá.

 3. Tehát a brutálisan lepusztult, életveszélyes hazai egészségügyet, a csapnivaló magyar orvosok mulasztását, a gyermek félrekezelését megpróbáljuk rákenni a szülőkre.

  Ehhez kiváló eszköz a távolról sem független magyar bíróság.

  Ez a történet a társadalmunk kudarctörténete. A korrupció és a megalkuvás győzelme a becsület, az emberi értékek felett.

Válasz írása

Your email address will not be published.


*