Szegedi Gyámhivatal: dr. Pappné dr. Kovács Ildikó gyámügyes megbukott szerkesztőségünkkel szemben

„Visszaadta ügyvédi igazolványát”, „gyámügyi előadóként próbál szerencsét”, „rendszeresen kirendeli a gyámhivatal a férjét”, a „családbarát légkör árad a meghittségtől” – többek közt ezen szófordulatokat sérelmezve, becsületsértés vétsége miatt tett feljelentést szerkesztőségünk ellen dr. Pappné dr. Kovács Ildikó oly módon, hogy a feljelentés megtétele is igazi csapatmunka volt: a férje, Papp úr fizette ki a feljelentési- és a fellebbezési illetékeket.

Pappné szerint az alábbi cikkünk sérti a becsületét – Papp úr meglepetésünkre nem sértődött meg, pedig ő is alanya publikációnknak:

Szegedi Gyámhivatal: dr. Pappné dr. Kovács Ildikó gyámügyis férjének, dr. Papp Csabának ad megbízásokat a hivatal

Az ügyvédi tevékenységét szüneteltető jogászasszony, Pappné biztosra ment: dr. Török Viktória szegedi ügyvédet bízta meg a magánvádas feljelentés megtételével, illetve a fellebbezés megírását is rá bízta, az ügyben nyomozás is folyt, szerkesztőségünk együttműködött a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságával. A Papp-Török-duó olyanokra volt kíváncsi, hogy vajon az olvasókban milyen negatív értékítélet alakulhatott ki a cikkünk olvasását követően, többek közt erre a kérdésre is szeretett volna választ kapni a Fővárosi Törvényszékhez címzett fellebbezésében, ugyanis az első fokon eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság – tárgyalás kitűzésének mellőzésével – bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást.

Alant közreadjuk a Fővárosi Törvényszék tanácsülésen meghozott – első fokú döntést helybenhagyó, ezúttal már jogerős – döntését. A Fővárosi Törvényszék szerint a kormánytisztviselők közszereplők.

Kérjük, iratkozzon fel a Szegyenpad.com
cikkértesítőjére:

SPAM-et azt nem, viszont a cikkeinket megjelenést követően azonnal küldjük!

Légy első hozzászóló

Válasz írása

Your email address will not be published.


*