Kugler Gyöngyi igazságügyi szakértő gyűlölködött, elmarasztalta a Fővárosi Törvényszék

Kugler Gyöngyi pszichológus-szakértő. Kép: 444.hu / szegyenpad.com

A mai napon a Fővárosi Törvényszék 500.000 Ft sérelemdíj és 150.000 Ft perköltség megfizetésére kötelezte első fokon Kugler Gyöngyi szakértő asszonyt, megállapítva, hogy a szakértő asszony valótlanul híresztelte az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesületről, hogy azt pedofil, a gyermekeiket abuzáló apák hozták létre, az egyesület ilyeneket tömörít, ezek érdekeit védi. A bíróság eltiltotta a szakértő asszonyt a további jogsértéstől, a jogsértés abbahagyására kötelezte, továbbá magánlevélben történő bocsánatkérésre is kötelezte azzal, hogy ezt az egyesületünk azután tetszése szerint bárhol közzé teheti. Kugler Gyöngyi jogi képviselője – dr. Mester Csaba – a tárgyalásra késve érkezett egy rongyos, szakad farmerban. A tárgyaláson a legelemibb viselkedési szabályokat sem tartotta be, rendszeresen belevágott az eljáró bíró szavába, egyszerre beszéltek. A bírót előre eldöntöttséggel vádolta, próbálta az időt húzni, eredménytelenül – írja körlevelében az egyesület képviselője, Kalmár László György.

Úgy tudjuk, hogy a 444-en vendéglátóit köpködő Kuglert felszólította a bíróság arra, hogy nevezze meg, melyik egyesület konferenciáján vett részt. E felszólításnak Kugler Gyöngyi nem tett eleget.

Kugler Gyöngyi az egyesület által szervezett konferencián az előkelő első sorban foglalt helyet, mögötte jobbra azon (szakállas) édesapa látható, akit nevesít a 444-nek adott interjúban: B. Tamás volt az, aki számon kérte a konferencia szünetében, mégis hogyan készíthet úgy róla szakvéleményt, hogy nem vizsgálta – alant a Kugler-féle pofátlanság lencsevégre kapva:

Kugler Gyöngyi mint vendég az Apák az Igazságért Egyesület 2017. november 30-án megrendezett PAS-konferenciáján. Kép: AIKE.

Szerkesztőségünk rovatot nyitott a szakértő asszonyról, hamarosan saját cikkekkel jelentkezünk.

APÁK AZ IGAZSÁGÉRT KH. EGYESÜLET: PERT NYERTÜNK ELSŐ FOKON KUGLER GYÖNGYI SZAKÉRTŐVEL SZEMBEN

A mai napon a Fővárosi Törvényszék 500.000Ft sérelemdíj és 150.000Ft perköltség megfizetésére kötelezte első fokon KUGLER GYÖNGYI szakértő asszonyt, megállap…

Kapcsolódó Kugler:

Megbüntette a NAIH Kugler Gyöngyi igazságügyi szakértőt

1 Trackback / Pingback

  1. Kugler Gyöngyi igazságügyi szakértő ügyvédje, Mester Csaba védte a gyermekpornográfia miatt elítélt Kaleta Gábort | szegyenpad.com

Válasz írása

Your email address will not be published.


*